Právě vysíláme

Upoutávka na nového Spider–Mana se stala nejsledovanějším trailerem všech dob

26. srpna 2021 15:10
Upoutávka na nového Spider–Mana se stala nejsledovanějším trailerem všech dob

Upoutávka na uzavření trilogie Spider–Mana v marvelovském universu se čtyřiadvacet hodin po svém zveřejnění stala nejsledovanějším trailerem všech dob. První den po zveřejnění měl totiž již 355 milionů zhlédnutí. Trailer na snímek Spider–Man: Bez domova překonal upoutávku na jiný snímek od Marvelu, konkrétně Avengers: Endgame.

Hned první den po svém zveřejnění měl trailer na snímek Spider–Man: Bez domova jen těžko uvěřitelných 355 milionů zhlédnutí!

Tohle neskutečné číslo překonalo i dosavadního trailerového krále Avengers: Endgame. Upoutávka na film, ve kterém se s Marvel Cinematic Universem loučil třeba Iron Man nebo Kapitán Amerika měl po čtyřiadvaceti hodinách od uveřejnění „jenom“ 289 milionů zhlédnutí.

Trailer na třetí pokračování s Tomem Hollandem v roli pavoučího muže potvrdil spekulace, že se ve filmu ukážou dřívější představitelé Spider–Mana Tobey Maguire a Andrew Garfield, stejně jako padouši z dřívějších filmů. U fanoušků tato informace samozřejmě vyvolala vlnu nadšení a to se projevilo i na číslech.

Doufejme, že se to projeví i na návštěvnosti snímku v kině. Film má premiéru 16. prosince tohoto roku.

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat