Právě vysíláme

Usmíření dvou rivalů? Vin Diesel vyzval Dwayne Johnsona k návratu do série Rychle a zběsile

8. listopadu 2021 16:10
Usmíření dvou rivalů? Vin Diesel vyzval Dwayne Johnsona k návratu do série Rychle a zběsile

Herec Vin Diesel veřejně vyzval svého kolegu, ale také velkého rivala Dwayne „The Rock“ Johnsona k návratu do série. Konkrétně do desátého dílu, který má být podle Diesela vrcholem celé série. Vzhledem k tomu, že mezi herci prý nepanují nejlepší vztahy, jde o rozhodně zvláštní krok a uvidíme, jak na něj „The Rock“ zareaguje.

Bratříčku Dwayne… čas nadešel. Svět čeká na finále, na Rychle a zběsile 10. Jak víš, moje děti ti u nás doma říkají strýček Dwayne. Neuplynou prázdniny, kdy by si s tebou neposlaly přáníčka. Ale čas nadešel! Odkaz nás očekává. Před lety jsem ti řekl, že splním svůj slib Pablovi. Přísahal jsem, že dosáhneme Rychle a zběsile 10, toho nejlepšího dílu série a velkého finále! Říkám to s láskou, ale prostě se musíš ukázat. Nenech sérii zahálet, máš velmi důležitou roli. Hobbse nemůže hrát nikdo jiný. Doufám, že se chopíš příležitosti a naplníš svůj osud,“ vzkázal Vin Diesel Johnsonovi.

Vzhledem k tomu, že se zdálo, že spolu herci nedokážou příliš dobře vyjít, jde opravdu o zvláštní krok. „Pablem“ Diesel myslí svého zesnulého kamaráda a kolegu Paula Walkera, který před svou tragickou smrtí táhnul sérii Rychle a zběsile spolu s ním.

Jak Johnson na výzvu zareaguje? Přijme tuto hozenou rukavici? To ukáže až čas.

 

Zdroj videa: YouTube

 

 

Články, které by tě mohly zajímat