Právě vysíláme

V AVENGERS: ENDGAME prý původně měli všichni superhrdinové zemřít!

21. července 2019 9:10
V AVENGERS: ENDGAME prý původně měli všichni superhrdinové zemřít!

Na Comic-Conu se ukázali také tvůrci Avengers: Endgame, kteří prozradili několik zajímavostí o vzniku filmu. Jak měla původně vypadat smrt Tonyho Starka a bylo často diskutované cestování v čase zpracované správně?

Přehlídka Comic-Con, která se koná každý rok v San Diegu, přinese vždycky mnoho novinek a zajímavostí. Stejně tomu bylo i letos, kdy zde vystoupili samozřejmě i tvůrci Avengers: Endgame. Scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely a režisérská dvojice bratrů Russoových se tu rozpovídala o několika perličkách z natáčení.

Smrt všech Avengers

Sdílnější byla scenáristická dvojice, která například prozradila, že napsali celou řadu replik, které by Tony Stark mohl říct během svého umírání. Robert Downey Jr. to však odmítl s tím, že takhle ukecaná postava by měla při svém umírání mlčet, protože to pro diváky bude nejtraumatičtější.

Zajímavě také zní informace, že během příchodu Thanose z paralelní reality do té hlavní měl hlavní záporák filmu zavraždit všechny hrdiny dané reality. Nakonec se však tvůrci rozhodli, že by celý výjev působil příliš temně a nechtěli děsit děti. Co se týče samotného cestování v čase, měli s ním radit kvantoví fyzici. Ti pokládají způsob, jaký byl zobrazen v sérii Návrat do budoucnosti, za hloupost.

Těchto pár informací můžeme brát jako takový předkrm před pondělkem, kdy by na přehlídce měl vystoupit šéf Marvelu Kevin Feige a objasnit další budoucnost MCU.

 

Zdroj: Comic-Con 

Články, které by tě mohly zajímat