Právě vysíláme

V domě Suzanne Somers se dějí podivné věci. Straší hvězda Kroku za krokem svého manžela?

28. ledna 2024 8:10
V domě Suzanne Somers se dějí podivné věci. Straší hvězda Kroku za krokem svého manžela?

Manžel herečky Suzanne Somers, která se proslavila rolí Carol v Kroku za krokem, věří, že ho partnerka chodí navštěvovat. Jak se Alan Hamel nechal slyšet, v jejich domě se po smrti známé blondýnky začaly dít podivné věci. „Doufám, že je to pravda. Znamenalo by to, že se zase potkáme,“ uvedl Hamel.

Suzanne Somers zemřela jen krátce před svými narozeninami v říjnu minulého roku. Od té doby se údajně v domě, kde žila, dějí podivné věci. Magazínu Page Six to prozradil manžel herečky, jež ztvárnila Carol Foster (Lambert) v Kroku za krokem, který se začal vysílat v devadesátých letech minulého století.

„Ve stejný den se staly tři věci, bylo to velmi zvláštní,“ uvedl Hamel v rozhovoru. „Nejprve do našeho domu přiletěl kolibřík a obletěl kuchyni, obývací pokoj a jídelnu,“ prozradil manžel Somers. Pak se pták údajně vznášel před zarámovanou fotografií manželské dvojice. To ale není všechno, co se ten den stalo.

Jak uvedl Hamel, samo od sebe začalo hořet v krbu a zaslechl skladbu od oblíbeného skladatele Somers. „Nikdo další o tom chlápkovi nikdy neslyšel,“ dodal.

Ačkoliv dané události nemůže dokázat, věří Hamel, že mu takto dává manželka najevo, že je stále po jeho boku. „Nejvíce ji cítím, když ulehám do postele,“ prozradil. „Věřím, že existuje posmrtný život. Jsem o tom přesvědčený. Myslím, že existuje něco mezi nebem a zemí, čemu nerozumíme. Opustíme naše těla. Ale ještě máme duše. A ta musí někam odejít a někde existovat.“

Somers a Hamel měli velmi šťastné manželství. Prožili spolu dlouhých pětapadesát let a jak herečka dříve pro Page Six uvedla, jen velmi málo se stávalo, že by od sebe strávili více než hodinu času.

Články, které by tě mohly zajímat