Právě vysíláme

V pouhých 43 letech zemřel herec Billy Miller, který se proslavil po boku Meghan Markle v Kravaťácích

18. září 2023 11:57
V pouhých 43 letech zemřel herec Billy Miller, který se proslavil po boku Meghan Markle v Kravaťácích

Ve věku třiačtyřiceti let zemřel Billy Miller, americký herec, který se proslavil svými rolemi v seriálech Mladí a neklidní nebo Kravaťáci, kde si zahrál po boku Meghan Markle. Umělec bojoval s maniodepresemi. Zda stojí také za jeho smrtí, zatím nebylo oznámeno.

Za zatím nejasných okolností zemřel herec Billy Miller, kterému bylo pouhých třiačtyřicet let. Jeho smrt oznámil v den hercových narozenin jeho manažer Marnie Sparer, podle amerických médií měl však skonat už o dva dny dříve, a to v pátek 15. září. V prohlášení stojí, že se Miller potýkal s maniodepresivními stavy.

Čeští diváci ho mohli zaznamenat v seriálech Mladí a neklidní nebo Námořní vyšetřovací službě. Zahrál si také po boku Meghan MarkleKravaťácích. Kromě toho vlastnil v Los Angeles několik restaurací a barů.

Miller neměl manželku ani děti. Mezi truchlícími jsou jeho matka a sestra. Na sociálních sítích se s hercem rozloučili jeho kolegové. „Jednou jsem s Billym letěl domů letadlem. Skvěle jsme se během pětihodinového letu bavili, zdálo se, jako by uplynuly pouze minuty. Byl to zábavný, chytrý, milý chlap,“ uvedl producent Aaron Korsh. „Jeho nakažlivý šarm v nás všech zanechal dojem, měli jsme štěstí, že jsme ho mohli potkat. Bude mi chybět tvůj úsměv. Miluji tě, Billy,“ poslala vzkaz do nebes herečka Eileen Davidson.

Články, které by tě mohly zajímat