Právě vysíláme

V roce 2021 vyjde nový film ze série JACKASS! Kdo si v něm zahraje?

24. prosince 2019 12:10
V roce 2021 vyjde nový film ze série JACKASS! Kdo si v něm zahraje?

Fanoušci filmové série Jackass, máme pro vás výbornou zprávu. Studio Paramount Pictures oznámilo, že v roce 2021 vyjde Jackass 4! Kdo z původní sestavy herců si v připravovaném filmu zahraje?

Návrat do světa Jackassu

Devatenáct let po premiéře původního dílu Jackass: Film se tato kultovní filmová série vrátí do kin. Studio Paramount Pictures potvrdilo serveru Deadline, že si v připravovaném dílu zahraje většina původní sestavy herců, včetně Steva-O a Johnnyho Knoxvilla. Premiéra snímku se zatím plánuje na 5. března 2021.

Filmová série Jackass obsahuje zatím tři díly: Jackass: Film, Jackass 2 a Jackass 3D. Ve vtipných snímkách byla směs odvážných, šílených a nechutných kaskadérských kousků, o které se postarali převážně Knoxville, Steve-O, Bam Margera, Chris Pontius a Ryan Dunn. Trilogie měla obrovský úspěch po celém světě a celkem vydělala přes 335 milionů amerických dolarů (v přepočtu přes 7,6 miliardy Kč).

Po posledním snímku Jackass 3D se dlouho zdálo, že už kluky nikdy neuvidíme na filmovém plátně. Herec Ryan Dunn totiž v roce 2011 (rok po premiéře posledního snímku v trilogii) zemřel při autonehodě. Nyní to ale vypadá, že se kluci opět dají dohromady a připravují další várku šílených kaskadérských kousků. Těšíme se na ně!

Crew z filmové série Jackass

Zdroj: Deadline, Maxim, Instagram, MTV

Články, které by tě mohly zajímat