Právě vysíláme

V zajetí démonů 3: První trailer očekávaného hororu je tady

23. dubna 2021 9:10
V zajetí démonů 3: První trailer očekávaného hororu je tady

Patříte mezi hororové nadšence a zbožňujete sérií V zajetí démonů? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Světlo YouTube konečně spatřil první trailer.

První a druhý díl hororů V zajetí démonů sklidili obrovský úspěch. Filmy natočil režisér James Wan, který je mistrem v děsivých lekačkách a mezi jeho práci patří například i úplně první díl ze série Saw. Třetí příběh manželů Warrenových už ovšem James nenatočil a režie se ujal Michael Chaves, který má rovněž s hororem zkušenosti.

V zajetí démonů 3 odhaluje mrazivý příběh teroru, vraždy a neznámého zla, který šokoval i zkušené paranormální vyšetřovatele jako jsou Ed a Lorraine Warrenovi. Jeden z nejzajímavějších případů jejich kariéry začíná bojem o duši mladého chlapce, ale potom je vezme za vše, co kdy viděli, když jsou svědky prvního případu v historii amerického soudnictví, kdy se obviněný z vraždy pokoušel hájit tvrzením, že jej posedl démon,“ tak zní popis příběhu třetího dílu podle webu ČSFD.cz. Česká premiéra je naplánována na 3. června a my můžeme jen doufat, že uvedení do kin nebude přesunuto na pozdější datum. První trailer totiž je totiž opravdu působivý a zřejmě se máme na co těšit.

 

Zdroj: YouTube, ČSFD

Články, které by tě mohly zajímat