Právě vysíláme

Ve filmu TENKRÁT V HOLLYWOODU se možná objeví ještě jedna herecká legenda! Kdo to bude?

4. července 2019 13:10
Ve filmu TENKRÁT V HOLLYWOODU se možná objeví ještě jedna herecká legenda! Kdo to bude?

Těšíte se, až zajdete do kina na film Tenkrát v Hollywoodu? Tak pozor, kromě Brada Pitta a Leonarda DiCapria by se ve filmu prý měla objevit i další herecká legenda, kterou určitě moc dobře znáte?

V novém snímku Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu, který měl premiéru na festivalu v Cannes, by se mohla objevit ještě jedna herecká legenda. Ve filmu se ukázaly hvězdy jako Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Margot Robbie nebo Al Pacino, ale i méně slavní herci jako například Lew Temple.

Právě on v rozhovoru promluvil o tom, jak si užíval natáčení a zmínil možnost učit se od největších hereckých es. Jedním z těch, které zmínil, byl i Jack Nicholson. O něm se však zatím nezmiňovala žádná recenze. Chtěli recenzenti udržet tajemství, nebo se v konečné verzi filmu herec prostě neobjevil?

Tarantino mluvil o tom, že v Cannes promítal nejkratší možnou verzi filmu a prý uvažuje o tom, že snímek ještě přestříhá. Objeví se v něm Nicholson, nebo jde o fámu? Nezbývá, než si počkat na 15. srpna 2019, kdy snímek přijde do našich kin.

Zdroj: Comicbook

Články, které by tě mohly zajímat