Právě vysíláme

Ve speciálu Přátel si zahrála Lady Gaga. S Lisou Kudrow si střihla ikonickou Smradlavou kočku

28. května 2021 8:10
Ve speciálu Přátel si zahrála Lady Gaga. S Lisou Kudrow si střihla ikonickou Smradlavou kočku

Mezi nejikoničtější scény seriálu Přátelé patří Phoebe Buffay zpívající spolu s Leslie, svou někdejší kamarádkou, song Smradlavá kočka. Ve speciální epizodě, která vyšla 27. května, si ho střihla znovu. Tentokrát ale v duetu s Lady Gaga.

Lady Gaga se nikdy netajila tím, že je fanynkou seriálu Přátelé. Když proto dostala nabídku zahrát si ve speciální epizodě, neváhala. S herečkou Lisou Kudrow alias Phoebe si v reunionu střihla roli Leslie a společně předělaly legendární scénu, během které si zazpívaly ikonickou Smradlavou kočku.

S nápadem přišel režisér Ben Winston. „Přišel jsem za Lisou a zeptal se jí: ‚Jsi připravená zpívat?‘ A ona na to: ‚Jo, to by byla určitě zábava.‘ Prošli jsme si pár jmen, a nakonec jsme se shodli na Lady Gaga. Věděli jsme, že pokud to vyjde, bude to jedinečné spojení, Gaga má toho s Phoebe spoustu společného. Byla to vážně krásná chvíle. Lady Gaga po té šanci hned skočila,“ uvedl.

Šestice přátel se vrátila na televizní obrazovky po dlouhých sedmnácti letech od odvysílání poslední epizody. Vedle zpěvačky a interpretky hitu Shallow se ve speciální epizodě objevili jako hosté také Justin Bieber či kapela BTS.

Zdroj: Guardian, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat