Právě vysíláme

Ve třetím pokračování Spider-Mana by měl být Peter Parker ze třech různých realit. Vrátí se dřívější představitelé pavoučího muže

15. října 2020 15:10
Ve třetím pokračování Spider-Mana by měl být Peter Parker ze třech různých realit. Vrátí se dřívější představitelé pavoučího muže

Vypadá to, že se v rámci uzavření marvelovské trilogie Spider-Mana dočkáme opravdu krutopřísného kousku. Ve filmu se mají objevit hned tři verze Petera Parkera ze třech různých realit. A kromě Toma Hollanda si roli pavoučího muže střihnou i jeho dva dřívější představitelé: Tobey Maguire a Andrew Garfield.

Ano, ano, čtete správně. Člověk si chvilku myslí, že ho Kevin Feige v rámci Marvel Cinematic Universa už nedokáže ničím překvapit a ono ejhle… Zakončení trilogie pod taktovkou Marvelu bude zřejmě tedy opravdu monumentální a propojí Spider-Many ze všech známých novodobých filmů.

Na jednom plátně by se tedy jako Peter Parker měl sejít Tom Holland, Andrew Garfield a Tobey Maguire! Možná to zní až příliš šíleně a pro někoho dost možná i nelogicky, ale (!) ve filmu by se měl objevit Doctor Strange, propojování realit je tedy možné.

Mnoho fanoušků také jistě vzpomene na animovaný snímek Spider-Man: Paralelní světy, kde se v jedné realitě také potkalo více Spider-Manů. Na první pohled to tedy možná vypadá šíleně, ale při dalším ohledání dává smysl. Všichni fanoušci pavoučího muže se tak mají rozhodně na co těšit!

 

Zdroj: hypebeast.com, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat