Právě vysíláme

VENOM se dočká pokračování! O čem bude nový film a jak na to reagují fanoušci?

13. prosince 2018 14:10
VENOM se dočká pokračování! O čem bude nový film a jak na to reagují fanoušci?

Fanoušci Marvelu, máte se na co těšit! Jeden z klíčových mužů za kultovním filmem Venom potvrdil, že se snímek v brzké budoucnosti dočká pokračování. Venom patřil letos mezi komerčně nejúspěšnější filmy na světě a mnozí fanoušci nyní spekulují, že si s Venomem v nadcházejícím díle zahraje další velká hvězda ze světa Marvel. Co je na tom pravdy?

Je to jenom otázka času

Spisovatel Jeff Pinkner, jenž se na filmu Venom zásadně podílel, v rozhovoru pro server Discussing Film uvedl: „Můžu potvrdit, že bude nový film.“

„Není nemožné, že v budoucím filmu o Venomu se ocitne v zásadní roli například Spider-Man. Na film se Spider-Manem a Venomem bychom se rozhodně všichni těšili!“ Pinkner dodal.

Venom letos vydělal zhruba 850 milionů amerických dolarů

Film propojující příběhy Venoma a Spider-Mana je tedy blíž k realizaci, než jsme čekali! Venom a Spider-Man toho mají hodně společného a často se potkávají v komiksech Marvel. Mají spisovatelé v plánu navázat na stávající příběhy z filmového studia Marvel, nebo se děj bude spíš inspirovat filmem Spider-Man 3 z roku 2007, kdy Venom zažil svoji premiéru na filmovém plátně? To se teprve uvidí!

Zdroj: LadBible, MCUCosmic.com, Instagram, Discussing Film

Harry Potter zvýšil zájem lidí o okultismus

Články, které by tě mohly zajímat