Právě vysíláme

Veronika Arichteva se vrací na obrazovky, v novém seriálu ji režíruje manžel

21. února 2022 8:10
Veronika Arichteva se vrací na obrazovky, v novém seriálu ji režíruje manžel

Veronika Arichteva se objeví v novém romantickém komediálním seriálu O mě se neboj. Jeho natáčení se ujal Veroničin manžel Biser Arichtev a moderátorka Evropy 2 se v něm představuje jako matka dvou dětí.

Jak prozradil Biser Arichtev, O mě se neboj je romantickou komedií založenou na střetu dvou světů. „Povahy mladé mámy v nesnázích a sebevědomého úspěšného právníka, který díky své lehkomyslnosti projede jedno z jejích rozvodových stání,“ uvedl.

Vedle Veroniky Arichtevy se další hlavní role ujme Václav Matějovský, který si zahraje mladého sebevědomého právníka. Jde o šestadvacetiletého herce, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Ulice. Tam ztvárnil postavu Mikuláše Seidla.

„Láska a vztahy jsou nevyčerpatelné téma. Seriál pohladí a zahřeje velmi příjemnou, trochu romantickou atmosférou, ale pobaví i humorem. O mě se neboj vypráví o věcech, které znají z každodenního života ve městě dvacátníci, třicátníci, ale i čtyřicátníci. Ať už spěchají každé ráno s dětmi do školy, do práce, nebo ještě patří mezi takzvané singles, a života si užívají trochu svobodněji,“ řekl producent Filip Bobiňski.

Vedle Arichtevy a Matějovského se v seriálu objeví Lukáš Příkazský, Jan Šťastný, Lucie Vondráčková, Ivana Jirešová, Roman Vojtek nebo Patricie Pagáčová.

Články, které by tě mohly zajímat