Právě vysíláme

Vojtěch Dyk v roli sexy, ale svérázného profesora zažije pořádný adrenalin

9. září 2021 12:10
Vojtěch Dyk v roli sexy, ale svérázného profesora zažije pořádný adrenalin

Po seriálu Gympl s (r)učením omezeným vsází Televize Nova na nový seriál ze školního prostředí. Jmenuje se Pan profesor a v hlavní roli sexy, ale svérázného učitele se objeví Vojtěch Dyk. Jak vypadá netradiční výuka fyziky či chemie v jeho podání?

Vojtěch Dyk bude v seriálu vystupovat v roli profesora Marka. V prvním díle se ocitne v situaci, která je pro spoustu rodičů i pedagogů noční můrou. Jeho žák Roman se dozví, že je adoptovaný a spustí se tak lavina událostí, kterou může zastavit pouze on jako jeho třídní.

Romanovy problémy se stávají i jeho ve chvíli, kdy mu zklamaný student opakovaně překazí rande. Navíc díky téhle kauze na Marka kouká skrz prsty i nová sexy kolegyně Karolína Beránková, kterou si střihne Beáta Kaňoková.

A ani ve druhém díle se Dyk nudit nebude. Najde totiž ve školním skladu miminko, které na gymnázium propašovala jeho studentka Žofie. O jejím těhotenství a porodu nikdo nevěděl, což nevrhne na školu zrovna dobré světlo. A když se Žofie dozví, že ředitel informoval sociálku, rozhodne se utéct. A právě Marek Vlček a Karolína Beránková budou těmi, kdo budou za dívku bojovat.

Články, které by tě mohly zajímat