Právě vysíláme

Vrátí se Gilmorova děvčata? Netflix stojí o pokračování, domlouvá se s tvůrci

4. srpna 2021 12:10
Vrátí se Gilmorova děvčata? Netflix stojí o pokračování, domlouvá se s tvůrci

Pokračování Gilmorových děvčat je na spadnutí. Ačkoliv Netflix pokračování zatím nepotvrdil, má však jednat s tvůrci Amy Sherman a Danielem Pallandinovými. A jak se již nechali dříve slyšet herci, i oni by se rádi do Stars Hollow vrátili.

Závěr pokračování Gilmorových děvčat A Year In The Life zůstal otevřený. Rory v něm oznámila matce, že je těhotná, diváci se však už nedozvěděli, s kým dítě čeká. Do úvahy připadají zejména Milo Ventimiglia alias Jess, s nímž se v reunion opět sblížila, nebo Matt Czuchry alias Logan, se kterým měla dokonce v poměr. Ten je také jedním z mála lidí, kdo znají pravdu. „Vím, čí je to dítě. Dokonce mi řekli, že to můžu komukoliv říct. Ale to jsem neudělal,“ uvedl.

Pro fanoušky seriálu tak zůstává otázka stále nezodpovězená. To by se ale mohlo brzy změnit. Netflix by údajně o pokračování stál, o čemž už informoval i tvůrce seriálu, manžele Pallandinovi. Pokud by na nabídku kývli, dokonce by nevadilo, že má Amy Sherman smlouvu u Amazonu. „Dohodli jsme se, že pokud by to bylo na programu dne a my jsme se na pokračování skutečně dohodli, měla bych volnou ruku,“ uvedla scénáristka.

O pokračování by stáli také sami herci. Rory by se v něm pravděpodobně stala matkou, čímž by se uzavřel pomyslný kruh.

Články, které by tě mohly zajímat