Právě vysíláme

Vrátí se Sex ve městě? HBO uvažuje o speciální sérii

3. ledna 2021 13:10
Vrátí se Sex ve městě? HBO uvažuje o speciální sérii

Seriál Sex ve městě se dvaadvaceti letech od svého uvedení možná opět vrátí na televizní obrazovky. HBO uvažuje o speciální sérii, tentokrát ovšem bez herečky Kim Cattrall.

Seriál Sex ve městě skončil v roce 2004, později už jeho fanoušci mohli své oblíbené postavy vídat pouze ve filmech. Dlouho se spekulovalo, zda se tvůrci seriálu rozhodnou natočit i třetí díl, z něj ale nakonec sešlo. Nyní však mají příznivci show naději, že se seriál opět vrátí na televizní obrazovky.

V pokračování by měly podle Page Six hrát všechny hlavní hvězdy vyjma Kim Cattrall, seriálové Samanthy, která nemá o účast v rebootu zájem. Postoj herečky není překvapením. Už dříve uvedla, že by se případného pokračování nezúčastnila.

Naopak Sarah Jessica Parker už v září uvedla, že by si svou postavu Carrie Bradshaw ráda opět zahrála. „Chtěla bych vědět, kde všechny skončily. Svět se od posledního filmu tolik změnil, máme nové technologie, fungujeme na sociálních sítích. Navíc nedávno proběhla kampaň #MeeToo… Myslím, že Carrie Bradshaw by měla o co se podělit,“ uvedla herečka v Entertainment Tonight.

Zdroj: DailyMail, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat