Právě vysíláme

Vychází první fotky z připravovaného dílu STAR WARS! Co říkáte novým postavám?

23. května 2019 12:10
Vychází první fotky z připravovaného dílu STAR WARS! Co říkáte novým postavám?

Americký časopis Vanity Fair zveřejnil první fotky k připravovaném dílu filmové série Star Wars! K hercům, které známe z předchozích dílů, se přidá i jedno velké jméno v roli záporné postavy. O koho jde?

Natěšení stoupá

Film Star Wars: Vzestup Skywalkera bude třetím filmem v nové sérii Star Wars, o který se postaral známý režisér J.J. Abrams. Tvůrci připravovaného snímku již potvrdili, že hodlají zakončit trilogii nových filmů Star Wars, jež začala v roce 2015 dílem Star Wars: Síla se probouzí. Dle fotek lze soudit, že v novém filmu dojde opět k souboji mezi hlavní hrdinkou z předchozích filmů, Rey, a hlavní zápornou postavou, Kylo Renem. Rovněž se do ikonické sci-fi série vrátí John Boyega a Oscar Isaac, kteří v minulých dílech ztvárnili postavy Finna a Poa Damerona.

K hercům a postavám, které už známe, se přidá i několik dalších a můžeme prozradit, že nové tváře se představí zejména v záporných rolích. Ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera si zahraje například známý herec Richard E. Grant a americká herečka Keri Russell, známá například z filmu Mission: Impossible III. Jak ovlivní celkový děj filmu? To se zatím neví. My věříme, že tito dva zkušení profíci odvedou dokonalou práci – film Star Wars: Vzestup Skywalkera bude určitě stát za to!

Mrkněte na fotky, které zveřejnil časopis Vanity Fair, níže.

Star Wars: Vzestup Skywalkera jde do kin v České republice již 19. prosince.

Zdroj: Vanity Fair, Instagram, ČSFD, Maxim

Články, které by tě mohly zajímat