Právě vysíláme

Vychází první záběry z připravované BONDOVKY! Co nám o filmu prozrazují?

26. června 2019 12:10
Vychází první záběry z připravované BONDOVKY! Co nám o filmu prozrazují?

Filmaři vydali první záběry z dvacáté páté bondovky! V připravovaném filmovém trháku nebudou chybět honičky autem, diskotéky a obrovská exploze. Co jiného nám záběry o filmu prozradily a kdy se bude konat očekávaná premiéra?

Pohled ze zákulisí

První etapa natáčení se odehrávala na Jamajce a podle záběrů je zřejmé, že se opravdu máme na co těšit! Krátké video se chlubí například pohledem na Bonda, jak se chystá zaútočit na neznámého nepřítele, záběry z jamajské diskotéky a automobilovou honičkou v malém městě. Vše poté završuje obrovská exploze!

Mrkněte na krátké video níže.

Tajná záležitost

Filmaři toho o připravovaném snímku zatím moc neprozradili a nové video se tohoto tajemného přístupu drží. Produkční společnost nedávno přiznala, že se datum vydání nového snímku opozdí. Podle nich nyní 25. bondovka dorazí do kin až 3. dubna příštího roku.

Navzdory této nepříjemné zprávě měli filmaři minulý týden i důvod k oslavě. Studia Pinewood, kde se snímek nyní natáčí, totiž navštívil princ Charles! Z videí sdílených na sociálních sítích to vypadá, že si nástupce britského královského trůnu návštěvu hodně užil.

 

Zdroj: YouTube, IMDb, Instagram, Esquire, Den Of Geek

Články, které by tě mohly zajímat