Právě vysíláme

Vychází upoutávka k připravovanému filmu Enola Holmes! Zahraje si v něm i hvězda seriálu Stranger Things

26. srpna 2020 14:10
Vychází upoutávka k připravovanému filmu Enola Holmes! Zahraje si v něm i hvězda seriálu Stranger Things

Netflix vydal první upoutávku k připravovaném filmu Enola Holmes! Snímek, který popíše dobrodružství mladší sestry Sherlocka Holmese, dorazí na populární server už v září.

Čas Enoly nadešel

Co se stane, když si slavný Sherlock Holmes s něčím neví rady? Ozve se Enola Holmes! Mladší sestra slavných bratrů Sherlocka a Mycrofta je hlavní tváří nového filmu na Netflixu. Podle upoutávky se zdá, že se máme rozhodně na co těšit!

Vše začíná tím, že se ztratí maminka slavných sourozenců. Nikdo neví, kam mohla zmizet. Jen Enola má tušení, že nezvěstnou paní Holmes může najít, a tak se vydává na dobrodružství, které ji zanese po viktoriánské Británii!

Pokud se vám tohle ještě nezdá jako recept na povedený film, počkejte si na herecké obsazení. Hlavní roli Enoly Holmes totiž ztvární herečka Millie Bobby Brown, známá především jako Eleven ze seriálu Stranger Things. K mladé herečce se přidá například Superman Henry Cavill (jenž si zahraje Sherlocka Holmese) a Sam Claflin (Mycroft Holmes). O hvězdná jména v tomto filmu rozhodně není nouze.

Premiéry snímku se na Netflixu dočkáme už 23. září. Ačkoliv se nám prázdniny trochu krátí, alespoň se máme na co těšit na podzim!

První upoutávku k připravovanému filmu si můžete pustit níže.

Zdroj: YouTube, Instagram, Netflix

Články, které by tě mohly zajímat