Právě vysíláme

Vychází upoutávka k třetímu filmu v sérii KINGSMAN! Co jí říkáte?

16. července 2019 13:10
Vychází upoutávka k třetímu filmu v sérii KINGSMAN! Co jí říkáte?

A je to tady: studio 20th Century Fox vydává první upoutávku ke třetímu filmu veleúspěšné filmové série Kingsman! Snímek, jenž nese název The King’s Man, vysvětlí vznik tajného špionážního spolku Kingsman. Titulní roli převezme zkušený anglický herec, Ralph Fiennes.

Vypadá skvěle

Upoutávka prozrazuje, že se nový snímek bude (alespoň částečně) odehrávat během první světové války a že možná proběhne nějaký posun mezi historickými érami. Sdružení Kingsman údajně vzniklo v reakci na rozhodnutí „nastartovat válku, která by zabila miliony lidí“ a ve snímku The King’s Man zřejmě uvidíme, zda se tomuto vývoji podařilo zabránit, či ne.

Titulní roli ve filmu si zahraje anglický herec, Ralph Fiennes, kterého známe třeba z předchozích dvou bondovek, kde ztvárnil postavu ředitele M. K němu se přidá herečka Gemma Arterton, jež se objevila například v bondovce Quantum Of Solace, a oblíbený herec Liam Neeson. Režie se opět ujme Matthew Vaughn, jenž se postaral i o předchozí dva díly Kingsmana. Vaughn v minulosti přiznal, že The King’s Man bude posledním filmem v této povedené filmové sérii.

Podle zdrojů nebude v tomto snímku účinkovat hlavní postava z předchozích dvou dílů, mladý agent Eggsy. Ikonická postava se neobjevuje ani v upoutávce, ale kdo ví, třeba nás Matthew Vaughn ještě s něčím překvapí!

Mrkněte na nový tralier k filmu The King’s Man níže: co jí říkáte?

The King’s Man dorazí do kin v České republice už 14. února příštího roku.

Zdroj: YouTube, ČSFD, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat