Právě vysíláme

„Vyhrožoval, že zničí mou kariéru.“ Gal Gadot viní režiséra Ligy spravedlivých ze šikany

13. května 2021 12:10
„Vyhrožoval, že zničí mou kariéru.“ Gal Gadot viní režiséra Ligy spravedlivých ze šikany

Herečka Gal Gadot uvedla, že spolupráce s režisérem Jossem Whedonem byla při natáčení filmu Liga spravedlnosti opravdu nepříjemná. Whedon měl dokonce slavné krásce vyhrožovat, že ji zničí kariéru.

„Vyhrožoval, že ohrozí mou kariéru. Řekl mi, že když něco udělám jinak, postará se o to, aby moje kariéra byla v troskách. Vyřešila jsem to na místě. Měla jsem své problémy i s Warner Bros. Vyřešili jsme to obratem. Vím, že věc důkladně prošetřovali i díky tomu, kolik času jsem s nimi sama strávila,“ řekla Gadot pro izraelská média. Režiséra údajně rozčílila tím, že chtěla změnit dialogy. Proti Jossovi Whedenovi se pak objevilo několik dalších obviněních ze šikany a velký konflikt měla s režisérem na place například i Sarah Michelle Gellar při natáčení seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Z toxického pracovního prostředí pak filmaře obvinil i Ray Fisher, který v Lize spravedlnosti ztvárnil Cyborga.

Režisér se podílel na několika filmových trhácích a natočil například i hit Avengers: Age Of Ultron. Herec Mark Ruffalo se pak Whedona veřejně zastal a řekl, že se jedná o velkého podporovatele feminismu a skvělého člověka.

 

Zdroj: TMZ

Články, které by tě mohly zajímat