Právě vysíláme

Vyšel první trailer ke snímku TOP GUN: MAVERICK s TOMEM CRUISEM v hlavní roli!

19. července 2019 10:10
Vyšel první trailer ke snímku TOP GUN: MAVERICK s TOMEM CRUISEM v hlavní roli!

Trvalo to skoro třicet čtyři let, ale dočkali jsme se. Legendární snímek Top Gun s Tomem Cruisem v hlavní roli se vrací a vypadá to, že se máme opravdu na co těšit.

Tehdy se psal rok 1986, když do kin přišel snímek s názvem Top Gun s tehdy čtyřiadvacetiletým Tomem Cruisem v hlavní roli. O pokračování se sice mluvilo, ale dlouho to vypadalo, že zůstane jen u řečí. Nyní jsme se však dočkali prvního traileru, který Tom Cruise uvedl na právě probíhající Comic-Conu v San Diegu.

Realistická podívaná

A podle traileru to vypadá, že se čekání vyplatilo. Snímek Top Gun: Maverick nám zřejmě nabídne parádní a zároveň realistickou podívanou. Vypadá to, že ani vizuální efekty nebudou příliš mlátit do očí a Tom Cruise se zdá být znovu v nejlepší formě!

Pokračování legendárního snímku režíruje Joseph Kosinski, který stojí za snímky jako Hrdinové ohně, nebo Nevědomí. Podle traileru tedy vypadá, že šlo o správnou volbu! Kromě Cruise si ve filmu zahrají třeba Miles Teller, Jenniffer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm, Ed Harris, nebo Glen Powell. Datum české a slovenské premiéry je zatím stanoveno na 16. 7. 2020.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat