Právě vysíláme

Vznikne pokračování filmu BOHEMIAN RHAPSODY? Konečně známe pravdu!

13. března 2019 15:10
Vznikne pokračování filmu BOHEMIAN RHAPSODY? Konečně známe pravdu!

Fanoušci filmu Bohemian Rhapsody slýchávali v posledních dnech zajímavé zprávy. Internetem začaly kolovat zvěsti o tom, že jeden z nejúspěšnějších filmů loňského roku se dočká pokračování. Je to však pravda? Opravdu studio Fox plánuje natočení druhého dílu?

Autobiografický snímek o Freddiem Mercurym a kapele Queen se stal opravdovým trhákem. Film vydělal skoro miliardu dolarů a z herce Ramiho Maleka udělal celosvětovou hvězdu, jenž navíc za svůj výkon obdržela i Oscara.

A protože úspěch filmu byl obrovský, vyrojily se nyní spekulace o tom, že bude natočeno pokračování. Informace o druhém dílu odstartoval hudební dokumentarista Rudi Dolezal, který se s kapelou Queen moc dobře zná a tvrdí, že další film by si přáli i samotní členové kapely.

A protože se nepotvrzené zprávy začaly šířit světem internetu rychlostí blesku, ke spekulacím se nakonec nyní vyjádřil i producent Bohemian Rhapsody Graham King. Ten přes svého tiskového mluvčího uvedl, že studio Fox pokračování snímku rozhodně nechystá a tvůrci ho v plánu nemají.

Co na to říkáte? Jste zklamaní, nebo naopak rádi, že skvělý film neohrozí pokračování?

Zdroj: Express.co

Galerie: Celebrity nemají tak dokonalou pleť, jak jste si mysleli

Články, které by tě mohly zajímat