Právě vysíláme

Vznikne reboot Chůvy k pohledání? Hlavní hvězda přišla s geniálním nápadem

29. dubna 2021 12:10
Vznikne reboot Chůvy k pohledání? Hlavní hvězda přišla s geniálním nápadem

Chůva k pohledání by se v budoucnu mohla vrátit na obrazovky. Tvůrkyně a herečka Fran Drescher se nechala slyšet, že by ráda natočila reboot seriálu.

Slavný sitcom vznikal mezi léty 1993 a 1999, díky svým kultovním scénám ho však diváci na televizních obrazovkách mohou vídat pravidelně v reprízách. Fran Drescher, která byla autorkou Chůvy k pohledání, má prý nyní skvělý nápad na potenciální reboot. Prozradil to její seriálový partner Charles Shaughnessy.

„Mluvili jsme o tom a myslím, že má opravdu geniální nápad. Když mi ho prozradila, řekl jsem si jen: ‚Tohle je velmi chytré.‘ Víc ale neprozradím,“ uvedl herec. Co přesně měl na mysli, se tak fanoušci seriálu mohou zatím pouze dohadovat. Nápad však měla Fran Drescher zřejmě opravdu dobrý. Než totiž o něm Shaughnessymu povyprávěla, měl o natáčení rebootu pochybnosti.

První díl Chůvy k pohledání viděli diváci na stanici CBS v roce 1993. Tvůrkyně a zároveň představitelka hlavní postavy Fran Fine zaujala především svými kostýmy, které měnila jako na běžícím páse.

Zdroj: Insider, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat