Právě vysíláme

Will Smith se v emotivním videu omluvil za facku na Oscarech

31. července 2022 9:10
Will Smith se v emotivním videu omluvil za facku na Oscarech

Will Smith se otevřeně promluvil o napadení Chrise Rocka na Oscarech, které poškodilo jeho veřejný obraz.

V emotivním příspěvku na youtube se Smith vyjádřil k tomu, proč se Rockovi neomluvil, když přijal cenu pro nejlepšího herce za svou roli ve filmu Král Richard krátce poté, co vtrhl na jeviště a dal facku komikovi za vtip o jeho ženě Jadě Pinkett Smith.

„Je to všechno nejasné. Oslovil jsem Chrise a zpráva, která se vrátila, je, že není připraven mluvit, a až bude, ozve se,“ uvedl Smith novu zopakoval, že lituje svých činů a označil své chování za „nepřijatelné“. Herec přiznal, že reagoval násilně, protože Rockův vtip odkazoval na vypadávání vlasů, kterým Jada Pinkett Smith trpí kvůli alopecii. Je to boj, jenž Jada v minulosti veřejně řešila.

„Neexistuje žádná moje část, která si myslí, že to byl správný způsob, jak se v tu chvíli chovat,“ říká ve videu Smith, který si zhluboka povzdechne a zdá se, že se brání slzám. „Není žádná moje část, která si myslí, že je to optimální způsob, jak zvládnout pocit neúcty nebo urážky.“

Smith se také promluvil o tom, zda ho Pinkett Smith, která na kameře koulela očima nad Rockovým vtipem k činu podnítila. Herec řekl, že jeho žena neřekla nic, co by ho podnítilo k napadení Rocka. „Rozhodl jsem se sám, ze svých vlastních zkušeností, z historie s Chrisem,“ říká Smith.Jada s tím neměla nic společného. Je mi to líto, zlato. Chci se omluvit svým dětem a své rodině za problémy, které jsem vám způsobil.

Články, které by tě mohly zajímat