Právě vysíláme

Z Taylor Swift bude filmová režisérka, chystá celovečerák

12. prosince 2022 10:50
Z Taylor Swift bude filmová režisérka, chystá celovečerák

Z Taylor Swift bude filmová režisérka. Poté, co byl pod její taktovkou natočený krátkometrážní snímek All Too Well: The Short Film, chystá celovečerák. O titulu ani jeho obsahu doposud nejsou známé žádné podrobnosti.

Cenami ověnčená americká zpěvačka a také herečka Taylor Swift bude poprvé režírovat celovečerní hraný film. Informovalo o tom v pátek americké filmové studio Searchlight Pictures, které produkovalo oscarové filmy jako Nomadland a Tvář vody a nyní navázalo spolupráci s 32letou countryovou a popovou hvězdou. Podrobnosti k titulu, obsahu nebo obsazení filmu studio nesdělilo.

Šéfové filmové společnosti David Greenbaum a Matthew Greenfield podle magazínu Hollywood Reporter uvedli, že je pro ně výsadou doprovázet zpěvačkuna její „vzrušující a nové tvůrčí cestě„. Swift si prý cení jako výjimečné umělkyně a vypravěčky příběhů. Film bude točit podle svého vlastního původního scénáře.

Zpěvačka se už podílela na vzniku několika hudebních klipů a natočila jeden krátkometrážní film. Loni v létě na filmových festivalech představila 14minutový snímek All Too Well: The Short Film. Na předávání cen MTV letos v srpnu převzala za video k písni All Too Well hned tři ocenění: za režii, video roku a nejlepší dlouhé hudební video.

Taylor Swift kromě toho už několikrát stála před kamerou, například ve filmech Na sv. Valentýna, Cats a Amsterdam.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat