Právě vysíláme

Z Toma Hollanda bude znovu Spider-Man, podepsal smlouvu na další trilogii

15. listopadu 2022 9:10
Z Toma Hollanda bude znovu Spider-Man, podepsal smlouvu na další trilogii

Tom Holland si znovu vyzkouší, jaké je to být Spider-Manem. S Marvelem podepsal smlouvu na dalších šest filmů, z nichž hned tři by měly být právě o pavoučím muži. Lze předpokládat, že spolu s ním si svou roli Michelle Jones ve snímcích zopakuje i hercova přítelkyně Zendaya.

Fanoušci Toma Hollanda se radují. Herec údajně podepsal novou smlouvu s Marvelem, podle které by měl pod touto značkou natočit šest snímků. Hned tři z nich mají přitom být o Spider-Manovi. Příznivci série se tak mohou těšit na další trilogii. Kdy se začne natáčet a kdo z dalších herců se v ní znovu představí, je zatím nejasné. Sázet však bezesporu můžeme na Zendayu, jejíž příběh s pavoučím mužem nedopadl v posledním díle nejšťastněji.

Spekuluje se, že vedle Spider-Mana se Holland objeví také ve filmech Secret Wars, Avengers: Dynastie Kang a v seriálu Daredevil: Born Again. Nic z toho však doposud nebylo potvrzeno.

Před časem diváci Hollanda pasovali do role nového Jamese Bonda. Jak ale uvedl producent Michael G. Wilson, na akčního hrdinu je ještě mladý. „V minulosti jsme se poohlíželi po mladých lidech, ale s postavou Jamese Bonda to prostě nejde dohromady. Pamatujte, Bond je veterán. Má už nějaké zkušenosti. Jde o chlapa, co si prošel válkami,“ vysvětlil pro Deadline.

V srpnu si dal Holland pauzu od sociálních sítí, podle svých slov si potřeboval urovnat věci v hlavě. „Nechal jsem se chytit do spirály, kdy si o sobě čtu věci online. A to vůbec neprospívá mé psychice,“ napsal tehdy na instagramu.

Články, které by tě mohly zajímat