Právě vysíláme

Zac Efron šokoval fanoušky svým novým vzhledem. Podstoupil plastickou operaci?

27. dubna 2021 13:10
Zac Efron šokoval fanoušky svým novým vzhledem. Podstoupil plastickou operaci?

Zac Efron šokoval fanoušky, když ve videu propagujícím Den Země vypadal k nepoznání. Podstoupila hollywoodská hvězda plastickou operaci?

Zac se objevil ve čtvrtek 22. dubna ve speciálu Earth Day Musical od Billa Nye pro Facebook Watch a zdálo se, že má rozšířenou čelist a rty. Fanoušci se rychle vydali na Twitter, aby spekulovali o Zacově vzhledu.

Místo toho, aby Efron zahájil rozhovory o změně klimatu, krátké vystoupení nastartovalo obavy fanoušků o jeho vzhled. Začali hojně spekulovat o podstoupení plastické operaci. Podívejte se na video.

Earth Day! The Musical

This #EarthDay, Bill Nye The Science Guy collabs with Justin Bieber, Charli D'Amelio, Dixie D'Amelio, Steve Aoki and more to harness the creative power of Hollywood and drive awareness to help protect the planet from climate change. It's 🌍 Earth Day! The Musical! 🌎Share what you’re doing to protect the Earth by posting pictures or videos using #RestoreOurEarthChallenge.And for more information on how you can get involved, visit Facebook’s Climate Science Info Center at fb.com/climatescienceinfo

Posted by Facebook Watch on Tuesday, April 20, 2021

„Opravdu pláču nad Zacem Efronem,“ uvedl jeden člověk na Twitteru„Den zničen,“ napsal další fanoušek. „To nemůže být Zac Efron,“ nevěřícně okomentoval další uživatel. Jiní ho přirovnávali ke slavnému lidskému plastikovému Kenovi. Jiní navrhli, že podstoupil operaci.

 

Zac Efron natáčí druhou sezónu série Down To Earth na několika místech po celé zemi.

Zdroj: Facebook, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat