Právě vysíláme

Zachránil Dwayna Johnsona od bezdomovectví, nyní se mu herec štědře odvděčil

6. března 2021 12:10
Zachránil Dwayna Johnsona od bezdomovectví, nyní se mu herec štědře odvděčil

Ještě než se Dwayne Johnson známý například z filmů Rychle a zběsile proslavil, potloukal se ulicemi Memphisu jako bezdomovec. Zachránil ho jeho nyní dlouholetý přítel Bruno, kterému se nyní Johnson odvděčil.

Dwayne Johnson si vyzkoušel, jaké je to být bezdomovcem, na vlastní kůži. Poprvé, když ho s matkou vyhnali z jejich domova na Havaji, podruhé o devět let později v jeho wrestlingových začátcích. Když mu bylo nejhůř, zachránil ho Bruno Lauer, bývalý wrestlingový manažer. V patnácti letech ho nechal bydlet ve svém motelu, a dokonce mu za svých posledních čtyřicet babek pořídil auto.

Herec na jeho pomoc nezapomněl a nejenže s ním zůstal v kontaktu, ale nyní mu daroval zbrusu nové auto značky Ford v hodnotě více než 600 tisíc korun. „Veselé Vánoce, Bruno. Jsem rád, že jsem ti konečně mohl oplatit tvou laskavost a koupit ti auto, které 100 % nemá na zadním sedadle kokain,“ napsal herec.

Zároveň uvedl, že Lauer svým činem změnil celý jeho život. „Až budeš připraven odejít do důchodu, stačí říct jediné slovo. Zajistím tě,“ slíbil svému dlouholetému příteli Johnson, který ovládl v roce 2019 žebříček nejlépe vydělávajících herců.

Dwayne Johnson se proslavil filmem Král Škorpion či rolí Luka Hobbse ve filmové sérii Rychle a zběsile, v níž si zahrál po boku tragicky zesnulého Paula Walkera. Zahrál si také v Kráčející skále či seriálu Hráči, naposled na sebe upozornil filmem Jumanji.

Zdroj: DailyMail, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat