Právě vysíláme

Zahrají si Brad Pitt a George Clooney v comebacku Přátel? Je to prý možné

24. prosince 2020 14:10
Zahrají si Brad Pitt a George Clooney v comebacku Přátel? Je to prý možné

Jednodílný comeback seriálu Přátelé je na spadnutí. Herci kvůli pandemii koronaviru sice zatím nezačali natáčet, kolem návratu kultovního sitcomu už teď ale kolují různé spekulace. Podle těch posledních by se v něm měli objevit i Brad Pitt a George Clooney.

Brad Pitt si v seriálu Přátelé střihl menší roli v roce 2001, když byl ještě ženatý s Jennifer Aniston. Zahrál si tehdy Willa Colberta, člena někdejšího klubu Nenávidím Rachel, jehož členem byl kromě něj také Ross Geller. Jen stěží mohl tenkrát uvěřit, že jeho přítel paleontolog s neoblíbenou bývalou spolužačkou něco měl, a dokonce s ní čeká dítě.

George Clooney si pak v sitcomu zahrál doktora Michaela Mitchella, kterého spolu s jeho kolegou uháněly MonicaRachel, jež si poranila kotník a musela na ošetření do nemocnice. Bohužel si však neplatila pojištění, a tak si prohodila identitu právě s kamarádkou Monicou. Lékaři se pak při společné večeři nestačili divit, co se o děvčatech dozvěděli.

Zda se oba herci v chystaném comebacku skutečně objeví, zatím nikdo nepotvrdil a bohužel pro fanoušky, ani nemůže. Všichni, kteří na návratu Přátel pracují, museli podepsat dohodu o mlčenlivosti pod hrozbou pokuty pěti milionů dolarů, pokud pustí ven nějaké detaily. Brada Pitta však měla údajně přemlouvat k zahrání si v takzvané reunion také jeho bývalá manželka Jennifer Aniston.

Zdroj: Gossip Cop, Shutterstock

Články, které by tě mohly zajímat