Právě vysíláme

Zahrál by si znovu Rona Weasleyho? Rupert Grint promluvil o pokračování Harryho Pottera

1. března 2023 11:36
Zahrál by si znovu Rona Weasleyho? Rupert Grint promluvil o pokračování Harryho Pottera

Další díl Harryho Pottera? To je sen mnoha fanoušků! Nyní dokonce i samotný Ron Weasley uvedl, že by byl rád znovu součástí kouzelného světa.

Sága o Harrym Potterovi sčítá osm dílů a původní příběh byl ukončen druhou částí Relikvie smrti. Autorka J. K. Rowling posléze vydala ještě díl pod názvem Prokleté dítě, které pojednává o potomcích slavných kouzelníků.

Podle knihy vznikla divadelní hra a o natočení filmu se zatím stále diskutuje. Filmový návrat do světa magie by si však přálo mnoho fanoušků, a dokonce i někteří herci. Rupert Grint nyní v jednom ze svých rozhovorů uvedl, že roli Rona by si opět rád zahrál a nabídku na pokračování by určitě neodmítl. „Ty filmy byly celé moje dětství. Myslím, že kdyby to bylo správné načasované a na natáčení by se vrátili všichni, tak by to bylo skvělé a určitě bych do toho šel. Weasley byl postavou, která pro mě byla opravdu důležitá, stali jsme se tak trochu jedním člověkem,“ řekl Grint v pořadu Good Morning America. Vrátili by se do světa Harryho Pottera i Daniel Radcliffe a Emma Watson? To zůstává otázkou.

V roce 2020 se Rupert Grint stal poprvé rodičem a narodila se mu dcera Wednesday. Po osmi letech se navíc herec vrátil před kamery a na filmová plátna. Již brzy vstoupí do kin psychologický horor Někdo klepe na dveře.

 

Články, které by tě mohly zajímat