Právě vysíláme

ZAKLÍNAČ se vrátí v čase! Seriálový hit se dočká prequelu

29. července 2020 9:10
ZAKLÍNAČ se vrátí v čase! Seriálový hit se dočká prequelu

Seriál Zaklínač se stal velkým hitem Netflixu a dlouho očekávané dílo s hercem Henrym Cavillem získalo ohromnou sledovanost. Nyní proto přichází oblíbená streamovací služba se zprávou, která jistě potěší mnoho fanoušků.

Na twitterovém účtu Netflixu se objevila informace, že se uživatelé mohou těšit na nový seriál s názvem The Witcher: Blood Origin. Ten nebude pokračováním Zaklínače, ale prequelem. Děj se tedy bude odehrávat 1 200 let před příchodem hlavní postavy Geralta a ukáže zrod vůbec prvního zaklínače.

Scénárista seriálu Declan de Barra je z prequelu nadšený a moc se těší na natáčení. „Celý život jsem fanouškem fantasy žánru, a proto mám ohromnou radost, že budu mít příležitost divákům nabídnout příběh o zrodu prvního zaklínače. Přemýšlel jsem nad tím už od chvíle, kdy jsem knižní sérii Zaklínač poprvé četl,“ řekl webu Ladbible.

Protože se první série Zaklínače stala opravdu hitem, je logické, že si tvůrci pro fanoušky připravili i druhou řadu. A ačkoliv bylo její natáčení kvůli pandemii koronaviru pozastaveno, v těchto dnech už natáčení probíhá a fandové hoří nedočkavostí.

Zdroj: Ladbible

Články, které by tě mohly zajímat