Právě vysíláme

Zemřel Matthew Perry, hvězda Přátel se údajně utopila

29. října 2023 1:50
Zemřel Matthew Perry, hvězda Přátel se údajně utopila

Ve věku pouhých 54 let zemřel Matthew Perry, kterého proslavila role Chandlera v seriálu přátelé. S informací přišel server TMZ, podle něj se herec utopil.

Fanoušci televizního seriálu Přátelé jsou v šoku. V pouhých čtyřiapadesáti letech zemřel herec Matthew Perry, který v sitcomu ztvárnil roli Chandlera Binga. Jak uvádí TMZ, Perry měl být nalezen mrtvý ve svém domě v Los Angeles v sobotu po čtvrté hodině odpoledne. Podle všeho se měl utopit ve vířivce. Některé zdroje hovoří o zástavě srdce. Na místě údajně nebyly nalezeny žádné drogy.

Dle TMZ si byl Perry v dopoledních hodinách zahrát pickleball. Poté, co se vrátil, poslal svého asistenta na několik pochůzek. Když se asistent zhruba o dvě hodiny později vrátil zpět do hercova domu, Perry už nereagoval. Okamžitě proto zavolal na linku 911.

Právě s drogami a závislostí na alkoholu měl herec dlouhodobě problémy, a to i během natáčení Přátel. Podrobně se o všem rozepsal ve své knize Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih, která vyšla v minulém roce.

Perry si zahrál ve filmech Znovu 17, Můj soused zabiják, Tři do tanga nebo Poslední setkání. Nejvýznamější byla ale bezesporu jeho role právě v seriálu Přátelé, ve kterém si zahrál po boku Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisy Kudrow, Matta LeBlanca a Davida Schwimmera. Celkem vystoupil ve 234 epizodách.

Články, které by tě mohly zajímat