Právě vysíláme

Zemřel parťák Semira z Kobry 11, s ním a jeho dcerami spadlo letadlo

5. ledna 2024 19:18
Zemřel parťák Semira z Kobry 11, s ním a jeho dcerami spadlo letadlo

Zemřel německý herec Christian Oliver, který se proslavil svou rolí Jana Richtera v seriálu Kobra 11. Během dovolené v Karibiku s ním a jeho dvěma malými dcerami spadlo letadlo. Nehodu nepřežil ani pilot Robert Sachs. Hvězdě německého akčního seriálu bylo 51 let.

Herec Christian Oliver, jehož občanské jméno bylo Christian Klepser, nepřežil se svými dvěma dcerami v Karibiku nehodu jednoproudového letadla. Starší Annik bylo dvanáct let, mladší Maditě deset. Na místě rovněž zemřel pilot Robert Sachs.

Z letiště J. F. MitchellaBequia letoun odstartoval ve čtvrtek ve 12:11 hodin místního času, přiletět měl do destinace St. Lucia. Krátce po vzletu potkaly stroj technické potíže a zřítil se do oceánu. Nehodu vidělo několik rybářů, kteří okamžitě zkontaktovali záchranáře. Osobám uvnitř letadla už ale nemohli pomoci.

Christian Oliver se proslavil rolí Jana RichteraKobře 11, kde se objevil v 7. a 8. sérii. V době jeho účinkování v německém krimi seriálu mu bylo třicet let. Dále si zahrál ve filmech Speed Racer nebo Valkýra po boku Toma Cruise.

„Neuvěřitelná, srdce lámající tragédie. Mé myšlenky a modlitby nyní směřují k jeho ženě a celé rodině. Jsem tak šokovaný, že nemám slov…,“ napsal na Instagram Erdogan Atalay, který v Kobře 11 ztvárňuje roli nesmrtelného Semira Gerkhana.

Herec byl s rodinou v Karibiku na dovolené. Jen o několik dní dříve sdílel na sociálních sítích fotografii západu slunce s přáním do nového roku.

Články, které by tě mohly zajímat