Právě vysíláme

Zemřela Carol z Kroku za krokem. Herečka podlehla v 76 letech rakovině

16. října 2023 6:10
Zemřela Carol z Kroku za krokem. Herečka podlehla v 76 letech rakovině

Ve věku 76 let den před svými narozeninami zemřela americká herečka Suzanne Somers, která ztvárnila matku Carol Foster v oblíbeném sitcomu Krok za krokem. S odvoláním na hereččinu rodinu o tom informovala agentura AP.

Somers více než 23 let bojovala s rakovinou prsu a zemřela dnes ráno, uvedla její rodina v prohlášení. V době smrti s ní byl její manžel Alan Hamel, syn Bruce a další členové rodiny. Hereččina rodina se podle prohlášení sešla, aby oslavila její 77. narozeniny 16. října. „Místo toho oslaví její výjimečný život a chtějí poděkovat milionům jejích fanoušků a sledujících, kteří ji měli velmi rádi,“ stojí v oznámení.

Somers v červenci na instagramu oznámila, že se jí vrátila rakovina prsu a že je připravena s nemocí opět bojovat. Herečce byla rakovina prsu poprvé diagnostikována v roce 2000 a bojovala také s rakovinou kůže.

Herečku proslavila role Carol Foster Lambert v sitcomu Krok za krokem. Zahrála si však tak v mnoha filmech, jako například Navždy mladý, Reportérka, Zamilovaný Amor, Nic osobního nebo Americké graffiti.

Články, které by tě mohly zajímat