Právě vysíláme

Zemřela hvězda z fenoménu Sex ve městě. Herec prohrál boj s rakovinou

22. září 2021 11:52
Zemřela hvězda z fenoménu Sex ve městě. Herec prohrál boj s rakovinou

Fanoušky fenoménu Sex ve městě zasáhla velmi smutná zpráva. Předčasně ve věku 57 let zemřel oblíbený herec Willie Garson, který ztvárnil roli Stanforda Blatche. Carrie Bradshaw tak přišla o seriálového nejlepšího přítele.

Smutnou zprávu oznámil hercův adoptivní syn na Instagramu. Sdílel pár hezkých snímků a videí se svým otcem, ke kterým napsal: „Miluju tě, tati. Budiž ti země lehká. Jsem rád, že ses se mnou stihl podělit o všechna dobrodružství a tolik toho dokázat. Vždycky jsi byl ten nejtvrďáčtější, nejzábavnější a nejchytřejší chlap, jakého znám.

 

Informaci vzápětí potvrdila i produkce HBO, s kterou herec dlouhodobě spolupracoval. Podle časopisu People herec bojoval se zákeřnou rakovinou slinivky.

„Rodina Sexu ve městě ztratila jednoho svého člena. Našeho úžasného Willieho Garsona. Jeho elán a oddanost řemeslu byly zřejmé každý natáčecí den And Just Like That. Byl tam, dával do toho všechno, i když byl nemocný. Jako herec i jako člověk bude všem velmi chybět,“ uvedl v prohlášení producent právě natáčeného pokračování Sexu ve městě s podtitulem And Just Like That Michael Patrick King.

Oblíbený Willie Garson coby gay kamarád hlavní hrdinky Carrie se měl objevit i v pokračování  Sexu ve městě, který se vrátí v deseti epizodách. Natáčení je již v plném proudu. Jak se filmaři vypořádají s náhlou tragickou ztrátou herce ukáže čas.

Články, které by tě mohly zajímat