Právě vysíláme

Zemřela nejvtipnější televizní hospodyně ze seriálu Dva a půl chlapa

14. října 2020 13:10
Zemřela nejvtipnější televizní hospodyně ze seriálu Dva a půl chlapa

Americká herečka Conchata Ferrell, kterou znáte jako sarkastickou hospodyni ze sitkomu Dva a půl chlapa, zemřela. Kolegové ze slavného seriálu herečce vzdali hold.

Herečka se dostala do povědomí právě díky roli hospodyně Berty. Původně mělo jít o postavu, která se v seriálu objeví jen sporadicky. Conchata byla ve své roli tak skvělá, že se rychle stala jednou z hlavních tváří seriálu. Herečka v seriálu zazářila vedle Charlieho Sheena, Jona Cryera a později Ashtona Kutchera.

 

„Absolutní miláček, dokonalý skutečný přítel, šokující a bolestivá ztráta,“ vzdal herečce hold Charlie Sheen na Twitteru.

„Byla nádherným člověkem. Bertin drsný zevnějšek byl invencí scenáristů. Její skutečná síla spočívala v srdečnosti a zranitelnosti. Pláču po této ženě, bude mi chybět, stejně jako radost, kterou mnohým přinášela,“ napsal na Twitter druhý parťák ze seriálu Dva a půl chlapa Jon Cryer.

 „Byla to naše druhá epizoda a já byl tak šťastný, že ji do seriálu vzali. Vrhnul jsem se na ni s tím, že jsem její velký fanoušek, ale ona tomu jednoduše odmítala uvěřit. Tak jsem jí zopakoval některé její repliky ze sitcomu Hot In Baltimore ze 70. let, aby mi uvěřila,“ zavzpomínal Jon na Conchatty první den v sitcomu.

Bohužel nás tato sympatická herečka ve věku 77 let navždy opustila. Důvodem byly komplikace spojené se srdeční zástavou. Zemřela poklidně, obklopená svou rodinou v Kalifornii, kde žila.

Zdroj: Twitter, Kinobox

Články, které by tě mohly zajímat