Právě vysíláme

Zendaya byla na premiéře filmu Duna nepřehlédnutelná, přišla na ni v kostýmu robota

16. února 2024 12:16
Zendaya byla na premiéře filmu Duna nepřehlédnutelná, přišla na ni v kostýmu robota

Herečka Zendaya se rozhodla být na premiéře filmu Duna v Londýně originální. Neoblékla si proto krásnou róbu, nýbrž kostým robota. I ten jí ale slušel, a tak nyní sklízí pochvaly ze všech stran.

Zendaya je považovaná za jednu z nejtalentovanějších mladých hereček. Čeští fanoušci si ji určitě pamatují ve filmech o Spider-Manovi, kde si zahrála po boku svého přítele Toma Hollanda. Americká kráska má však na kontě spoustu dalších seriálů a filmů. Momentálně má za sebou premiéru druhého dílu snímku Duna, která se konala ve čtvrtek 15. února na Leceister Square v Londýně.

Čím Zendaya překvapila, byl bezesporu její kostým. Připomínala totiž robota! Jak píší zahraniční média, oblékla na sebe stříbrné body z kolekce francouzského módního návrháře Manfreda Thierryho Muglera z roku 1995. Kovový komplet obsahoval průhledné výřezy. Aby herečka skryla intimní partie, oblékla pod něj kostýmek tělové barvy.

Podle magazínu W nazval Mugler oblek Machine Human a jeho vytvoření trvalo šest měsíců. Spolupracoval na něm s Jeanem-Jacquesem Urcunem, který se nechal inspirovat fiktivní postavou Futury z dystopického románu Metropolis od Thea Von Harboua.

ZendayaDuně ztvárnila hlavní ženskou postavu Chani. Jejím mužským protějškem byl herec Chalamet, jenž se ujal role mladého válečníka Paula Atreidese. Dále si ve snímku zahráli Javier Bardem, Rebecca Ferguson, Christopher Walken či Austin Butler.

Články, které by tě mohly zajímat