Právě vysíláme

Znamená to pokračování jeho kariéry? Johnny Depp hraje v nové reklamě na parfém od známého výrobce

27. července 2021 15:10
Znamená to pokračování jeho kariéry? Johnny Depp hraje v nové reklamě na parfém od známého výrobce

S kariérou Johnnyho Deppa v Hollywoodu to nevypadá zrovna růžově. Skončil jak v Pirátech z Karibiku, tak ve Fantastických zvířatech, přičemž především konec ve druhém ze zmiňovaných projektů se váže k jeho vleklým soudním sporům s bývalou manželkou Amber Heard. Nyní se ovšem Depp ukázal alespoň v reklamě.

Dříve patřil mezi nejoblíbenější herce Hollywoodu, nyní to s kariérou Johnnyho Deppa vypadá poněkud bledě. Velký podíl na tom zřejmě mají vleklé soudní spory kolem jeho rozvodu s Amber Heard, díky kterým byl herec značně zdiskreditován.

Nejdřív skončil v populárních Pirátech z Karibiku, posléze byl kvůli výše zmíněným událostem nahrazen i jako čaroděj Grindelwald Madsem Mikkelsenem v sérii Fantastická zvířata. Jediný, kdo se Deppa zastal, je značka parfémů Dior, s nímž Depp dlouhodobě spolupracuje. Herce nejen neodstavili, ale natočili s ním i novou reklamu.

Ve videu si Depp povídá s tvůrcem parfémů a posléze je nám řečeno, že se dočkáme dalších věcí v září. Tak uvidíme, třeba se na základě této reklamy osmělí i nějaký filmový producent a fanoušci si Deppa užijí ještě v nějakém snímku. Řada příznivců by o to jistě stála!

 

Zdroj videa: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat