Právě vysíláme

Známý herec ostře utřel The Rocka: Nemyslí si o něm, že by byl dobrý herec

22. září 2020 15:10
Známý herec ostře utřel The Rocka: Nemyslí si o něm, že by byl dobrý herec

Dave Bautista si myslí, že Dwayne „The Rock“ Johnson není dobrý herec. Že by se nám tu začal rýsovat nový spor mezi celebritami filmového světa?

Není novinkou, že se slavní wrestleři prosazují ve filmu. Z minulosti zmiňme například jména jako Jesse Ventura, Hulk Hogan nebo Stone Cold Steve Austen. Nyní jsou zase vidět tváře jako Dwayne „The Rock“ JohnsonJohn Cena Dave Bautista. Poslední jmenovaný se ale srovnání s ostatními kolegy dost ostře brání…

„Na něm (The Rockovi) je něco opravdu speciálního. To mu nikdo nemůže upřít. Ale je to podle mě skvělý herec? Tak to ani hov*o… (The Rock a John Cena) jsou wrestleři, ze kterých se staly filmového hvězdy. Já jsem něco jiného. Byl jsem wrestler, teď jsem herec. Chci dobré role. Nezajímá mě Rychle a zběsile nebo Bumblebee. Nechci takovou slávu. Chci hrát v Duně. Chci pracovat s Denisem Villeneuvem. Chci pracovat se Samem Mendesem, s Jodie Foster, s oscarovými vítězi. Jsem hrdý na to, že jsem charakterní herec. Skrze to chci dosáhnout respektu, uznání a v tomhle směru se vzdělávat,“ vyjádřil se herec jasně.

No… Jeden by si řekl, že jde o trochu arogantní vyjádření. Nebo s Bautistou souhlasíte?

Zdroj: Tampa Bay Times, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat