Právě vysíláme

Známý režisér údajně připravuje film o ELVISU PRESLEYM! Krále rock’n’rollu si může zahrát několik slavných jmen

3. července 2019 9:10
Známý režisér údajně připravuje film o ELVISU PRESLEYM! Krále rock’n’rollu si může zahrát několik slavných jmen

Fanoušci Elvise Presleyho, máte se na co těšit! V nedaleké budoucnosti by totiž do kin měl dorazit nový životopisný film o legendárním hudebníkovi a podle zdrojů se v plánovaném snímku může vyskytnout hned několik slavných jmen. Kterého z těchto herců byste v roli „Krále rock ‚n‘ rollu“ nejraději viděli vy?

Projekt nadupaný hvězdami

Harry Styles, Miles Teller, Aaron Taylor-Johnson, Ansel Elgort a Austin Butler – všechna tyto jména mají možnost si v budoucnosti zahrát Elvise Presleyho v připravovaném filmu, alespoň tak tvrdí server The Hollywood Reporter. Snímek, jehož se ujme australský režisér Baz Luhrmann, zatím nemá název ani datum premiéry. Nicméně, britská a americká média tvrdí, že se projektu již upsal legendární herec Tom Hanks. Američan známý z filmů Forrest Gump či Zachraňte vojína Ryana si údajně v novém snímku zahraje roli manažera Elvise Presleyho, Colonela Toma Parkera.

The Hollywood Reporter tvrdí, že se film bude soustředit na vzestup Elvise, konkrétně na jeho vztah se svým manažerem Parkerem. Filmaři prý chtějí svého Elvise oznámit veřejnosti v následujících týdnech. Mrkněte do naší galerie níže, kde vám trochu přiblížíme kandidáty na roli Elvise Presleyho. Koho byste v roli legendárního hudebníka viděli nejraději vy?

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Esquire, The Hollywood Reporter, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat