Právě vysíláme

Zpět v Central Perk, speciál Přátel se už natáčí

27. ledna 2021 13:10
Zpět v Central Perk, speciál Přátel se už natáčí

Speciální díl seriálu Přátel měl mít premiéru už minulý rok, kvůli koronavirovým opatřením však bylo natáčení zrušeno a přesunuto na neurčito. Nyní jsou už jsou ale herci na place a podle Lisy Kundrow by se speciál mohl objevit na obrazovkách velmi brzy.

Poslední epizoda seriálu Přátelé byla odvysílána v roce 2004. Během deseti let natáčení si šestičlenná parta získala srdce milionů diváků, kteří s napětím očekávali, zda se dočkají takzvané „reunion“. V roce 2019 herci skutečně potvrdili, že se něco chystá. Chystaný díl však bude unikátní v tom, že nebude mít předepsaný scénář.

„Jsme tam sami za sebe. Budeme tam všichni zase spolu, což se mockrát nestalo, a už vůbec se to od roku 2004 nestalo před ostatními lidmi,“ uvedla Lisa Kundrow v podcastu Roba Loweho.

Herečka dokonce prozradila, že už došlo k prvnímu natáčení. „Všichni se sejdeme až na jaře, ale už jsem něco předtáčela. Vážně se to už děje,“ těší Kundrow.

K natáčení speciálního dílu se dříve vyjádřili i její kolegové. „Nejvíc se těším na to, až budu opět v jedné místnosti s těmi pěti lidmi,“ neskrýval své nadšení David Schwimmer alias Ross. „Užijeme si to, bude to skvělé,“ dodala jeho seriálová sestra, Courteney Cox.

Přátelé

Zdroj: EOnline, ShutterStock

Články, které by tě mohly zajímat