Právě vysíláme

Zpráva o neplánovaných dotáčkách závěrečné epizody STAR WARS vyvolala rozruch. Co se stalo?

3. října 2019 10:10
Zpráva o neplánovaných dotáčkách závěrečné epizody STAR WARS vyvolala rozruch. Co se stalo?

V tomto roce nás nečeká mnoho očekávanějších premiér. Poslední díl závěrečné trilogie Hvězdných válek se blíží a fanoušky poněkud vyděsila zpráva, že snímek musel absolvovat dotáčky.

Přetáčky a dotáčky u velkých filmů jsou pro fanoušky žhavým tématem. Ať už opravdu něco znamenají, nebo ne… Vzhledem k tomu, že film Star Wars: Vzestup Skywalkera představuje asi nejočekávanější snímek zbytku letošního roku, se není čemu divit, že zpráva o jeho dotáčkách vyvolala mezi fanoušky rozruch.

Na internet navíc unikla zpráva, že to s filmem nevypadá vůbec dobře. Tvůrci se prý musí vypořádat s velkým množstvím zápletek, postav a očekávání diváků jsou veliká. Jako tvůrčí konzultant se tu navíc měl najednou objevit George Lucas. Jde snad o záchranu na poslední chvíli?

Podle důvěryhodného zdroje Making Star Wars se ale fanoušci nemusí ničeho bát. Všechno šlape tak, jak má a nejde o přetáčky, ale dotáčky trvající dva dny. Tedy nic strašlivého. A George Lucas byl navíc kreativním producentem po celou dobu vzniku filmu, nejen při jeho dotáčkách.

Jaký tedy bude definitivní výsledek? To uvidíme už 20. prosince tohoto roku.

 

Zdroj: fandimefilmu.cz, Making Star Wars, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat