Právě vysíláme

7+1 duetů, které vás naladí na správnou vlnu

24. června 2019 0:01
7+1 duetů, které vás naladí na správnou vlnu

Když je jeden dobrej, je to výhra. Když jsou dobří dva, je to vítězství.

Na léto si Big Shock! a Evropa 2 připravili dvě limitovaný edice Challenge Accepted. Jedna je kokosová s ananasem, ta druhá je kafe s grenadinou. Každá má v sobě duet dokonalejch chutí. Dohromady jsou pak duetem senzační energie. A kdo je díky tomu namlsanej na double power, pro toho je i tenhle výběr. Dokonalejch duetů pro lepší den, absolutních feel-nice songů. Písniček, který jsou prostě top. Načněte si.

  1. Ed Sheeran a Justin Bieber – I Don’t Care

Těžká pohodovka na léto k bazénu. A hlavně, když si pustíme ten klip, a pak ještě třeba New Light od Johna Mayera, máme najednou pocit, že máme zase o jednu dovednost navíc. Umíme natáčet videoklipy.

 

  1. A Great Big World a Christina Aguilera – Say Something

Tuhle písničku dokážeme poslouchat jenom se slunečníma brejlema. Jenom s nima totiž není vidět, že prachprostě bulíme. Bé.

 

  1. Lady Gaga a Bradley Cooper – Shallow

Se s Irinou rozešli. Nám to bylo jasný sotva jsme viděli tenhle přenos. Chceme vidět druhej díl Zrodila se hvězda. A chceme aby ten druhej díl byl dokument!!!

 

  1. Glen Hansard a Markéta Irglová – Falling Slowly

Těžko uvěřit, že nás bude dojímat duet s holkou, co za sebou po městě tahá vysavač. Jenomže ten jejich duet je taky takovej vysavač. Vysavač na slzy. Fňuk.

 

  1. P!nk a Nate Ruess – Just Give Me A Reason

P!nk sem patří, protože P!nk je energie. Nevíme, co si kde kupuje, ale zaručeně to funguje. Vyslali jsme za ní obchoďáka z Big Shocku!, aby načerpal inspiraci. Ještě se nevrátil.

 

  1. Ryan Gosling a Emma Stone – City Of Stars

Romanťárna jako prase. Ale v tom Imaxu, když to tam máte se vším všudy, je ta husina tak velká, že by si jí neškolený oko mohlo splést s pásovým oparem. A milujem to i v brumendu.

 

  1. Jason Mraz a Colbie Caillat – Lucky

Kdo poslouchá v roce 2017? Kdo poslouchá v roce 2018? Kdo poslouchá v roce 2019?… Kdo poslouchá v roce 2098?

 

  1. Ty a Eddie Stoilow – Singl tohohle léta

Tenhle duet teprve bude. Ale bude velkej! A furt to můžeš bejt ty, kdo si s Eddie Stoilow zazpívá tenhle hit. Stačí vyhrát Big Shock! Music Challenge, poslat pár kódů, na soutez@bigshock.cz ukázku svýho zpěvu a děj se vůle Gottí. Soutěž končí 30. června 2019. A třeba sem pak v červenci dáme zrovna tebe.

Články, které by tě mohly zajímat