Právě vysíláme

Bezva Fest přivítá Bena Cristovaa či Pokáče i řadu atrakcí

2. června 2022 12:07
Bezva Fest přivítá Bena Cristovaa či Pokáče i řadu atrakcí

Bezva Fest letos přiláká opravdu velké hvězdy české hudební scény. Těšit se můžete na Bena Cristovaa, Pokáče, Jaroslava Uhlíře nebo dívčí skupinu Lollipopz. Mimo to je připravený také bohatý doprovodný program, všechny atrakce jsou přitom zahrnuté už v ceně vstupného.

Už 18. června na Střeleckém ostrově v Litoměřicích odstartuje další ročník rodinného Bezva festu. A jak říkají organizátoři, Bezva stage bude nabombená od začátku do konce“. Zazpíváte si a zatančíte se svými oblíbenými interprety, těšit se navíc můžete i na autogramiádu.

V rámci hudebního programu se představí Ben Cristovao, Pokáč, Lollipopz, Pigy a Lily, Štístko a Poupěnka, Míša Růžičková, Jaroslav Uhlíř, Mlsoutkové, Tary, Lea a Tom, Veronika Spurná nebo Fayne.

Připravená je však i Bezva zóna, kde si užijete kupu zábavy. A co je nejlepší – vstup na všechny atrakce je již zahrnutý v ceně lístku. „Mám pro tebe 30 atrakcí, našlapanou gaming zónu i s virtuální realitou, Wannado sportovní zónu, Mattel zábavné centrum Barbie, Hot wheels a Fisher price, Be cool stage s youtubery a influencery, chill zónu s dobrým jídlem a pitím, chlapáckou a beaty zónu pro rodiče a spoustu dalšího,“ vzkazují organizátoři.

Tak neváhej a přijď si užít bezva den! Více na bezvafest.cz.

Články, které by tě mohly zajímat