Právě vysíláme

Bezva Fest vyráží na tour. Těšit se můžeš na Bena Cristovao, Sebastiana i známé influencery

9. května 2023 8:10
Bezva Fest vyráží na tour. Těšit se můžeš na Bena Cristovao, Sebastiana i známé influencery

Bezva Fest zavítá do pěti a návštěvníkům nabídne opravdu pestrý program. Pro fanoušky sociálních sítí je nachystaná youtuberská stage s předními českými youtubery a influencery, mezi nimi nebudou chybět Tary, Fizi, Adam Kajumi či Lea a Tom. Z hudebníků se pak můžeš těšit na Bena Cristovao, Pavla Calltu, Lollipopz, Sebastiana, Smejka a Tanculienku a další.

Pro malé i velké hráče je připravena game zóna se simulátory, počítačovou hernou a herními konzolemi. Milovníci atrakcí ocení nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR a dalších 30 atrakcí (autodrom, labutě, řetízkové kolotoče, obří nafukovací atrakce, skákací hrady a další). Festival nemá věkové omezení.

Každý si najde to své. Nejmenší si užijí zábavu v baby zóně. Maminky se mohou nechat hýčkat v beauty zóně (dekorativní kosmetika zdarma, cvičení a další) a smutnit nemusí ani mužské protějšky, pro ty je nachystaná chlapácká zóna, kde poměří své síly s ostatními a zažijí tu pravou chlapskou zábavu. Těla návštěvníkům rozhýbe Wannado Festival Tour s netradičními sporty a Spartan Race. Pro odpočinek bude vyhrazena chill zóna a chuťové buňky rozmazlíte výborným jídlem.

Lístky jsou do vyprodání k dostání v předprodeji TicketPortal za zvýhodněnou cenu. Děti do 100 cm mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné vstupné. Více informací a podrobný program naleznete na www.bezvafest.cz.

Kam na Bezva Fest?

  • sobota 20. května 2023 – Hradec Králové
  • sobota 27. května 2023 – Plzeň
  • sobota 10. června 2023 – Slavkov u Brna
  • sobota 24. června 2023 – Litoměřice
  • sobota 2. září 2023 – Ostrava

Články, které by tě mohly zajímat