Právě vysíláme

BIG SHOCK! MUSIC CHALLENGE s EDDIE STOILOW je tady

19. června 2019 0:01
BIG SHOCK! MUSIC CHALLENGE s EDDIE STOILOW je tady

Čti dál a nenech si ujít největší fanouškovský Challenges, který ti přináší jako jediný Big Shock! ve spolupráci s Evropou 2. Chceš vědět, co se na nás valí tentokrát?

Jasně, že chceš! Příští velká výzva se jmenuje Music Challenge a už teď víme, že se bude jednat o spolupráci s našimi Eddie Stoilow! Jakou spolupráci? Možná tomu neuvěříš, ale nahraješ si s Eddie Stoilow vlastní singl!

První polovinu výzev už máme za sebou, takže kdybys náhodou váhal, jestli stojí za to, se účastnit, nemusíš! Čekni na našem YouTube kanálu www.youtube.com/user/bigshocktv videa z Art Challenge a Adrenaline Challenge, který tě přesvědčí, že tahle výzva je jedinečná. Kdes to kdy viděl, aby někdo vypil plechovku, zadal kód z víčka a vyhrál neuvěřitelnej zážitek? Přesně tak, jedině u Big Shocku! můžeš vyhrát obří výzvu, jako byl například seskok padákem při Adrenaline Challenge nebo možnost nahrát si vlastní singl.

A kdybys náhodou nevyhrál Big Challenge, pořád zbejvá více než polovina z 2 000 nadupanejch cen od Lamax Electronics a Big Shock! Repráčky, sluchátka, kamery, lupeny na koncerty, svítící hadry, prostě všechno, co bys od nás mohl čekat. Víš, co máš dělat. Čím víc energeťáků, tím víc kódů a čím víc kódů, tím větší šance na výhru luxusních cen nebo dokonce účasti v jedný z velkejch výzev. Tohle je prostě šance a odměna pro všechny naše fans! Jdeš do toho?

Využij tuhle šanci a přijmi výzvu. Dej do Music Challenge všechno a nahraj letní hit s Eddie Stoilow! Nebo se opři do soutěže o nadupanou elektroniku. Takovýhle výzvy nikde jinde nenajdeš. Tak na co ještě čekáš?! Rychle do shopu pro limitku a s kódem na web!

www.bigshock.cz/challenge-accepted

#ChallengeAccepted

Články, které by tě mohly zajímat