Právě vysíláme

Chystáte letos svatbu? Vyhrajte ji na Evropě 2!

6. ledna 2020 9:00
Chystáte letos svatbu? Vyhrajte ji na Evropě 2!

Řekli jste si se svým miláčkem ANO? Ano, Evropa 2 připravila pro vdavekchtivé posluchače svatbu na míru zdarma.

Co proto musíte udělat? Jednodušší už to být nemůže. Vyberte nejhezčí fotku vašeho páru a postněte ji na Instagramu pod hashtagem #e2svatba.

Výherce získá voucher v hodnotě 150 000 Kč na služby spojené se svatebním obřadem.

Vyhlášení a předání cen soutěže proběhne v pátek 17. ledna 2020 na největším svatebním veletrhu v ČR SVATEBNÍ DNY.CZ. Výhru vyhlásí a předá moderátor a herec Jakub Kohák.

Veletrh se koná v pátek 17. ledna 2020 a v sobotu 18. ledna 2020 v moderních kongresových prostorech v Clarion Congress Hotel PraguePraze 9.

Největší svatební veletrh u nás opět představí více než 150 vystavovatelů, nabídne návštěvníkům bohatý doprovodný program (můžete vyzkoušet svatební líčení/účesy, vyzkoušet snubní prsteny, ochutnat svatební lahůdky, shlédnout módní přehlídky svatebních šatů), soutěže o hodnotné ceny a také účast několika celebrit, např. Jakuba Koháka, Nicol Trojanové nebo Patricie Solaříkové Pagáčové. Nově pro návštěvnice veletrhu chystáme outlet SVATEBNÍCH A SPOLEČENSKÝCH ŠATŮ. Šaty si budou moci dámy na místě vyzkoušet a rovnou koupit za výprodejové ceny.

Přijďte nasát svatební atmosféru a načerpejte svatební inspiraci pro váš velký svatební DEN.

Veletrh je velmi dobře dostupný MHD (přímý výstup z metra linky B – stanice Vysočanská, tramvají na Nádraží Vysočany, vlakem na Nádraží Libeň) a také autem. Autem zdarma zaparkujete v nákupní galerii Fénix Vysočanská (pátek 3 hodiny parkování zdarma, v sobotu 5 hodin parkování zdarma). „Suchou nohou přímo na veletrh!“

Soutěž vám přináší Evropa 2 a SVATEBNÍ DNY.CZ největší svatební veletrh ČR.

Články, které by tě mohly zajímat