Právě vysíláme

Comic-Con Prague 2021 odtajnil další hvězdné hosty

4. ledna 2021 7:00
Comic-Con Prague 2021 odtajnil další hvězdné hosty

Pořadatelé Comic-Con Prague 2021 prozradili další hvězdná jména, k highlanderovi Christopherovi Lambertovi jim potvrdili účast herci Neal McDonough, Edward James Olmos, Hugh Quarshie, Cara Buono, Crystal Reed a komiksový tvůrce Francesco Gerbino.

Celosvětově oblíbený festival Comic-Con se zaměřuje na filmy, seriály, hry, komiksy a knihy především v žánru sci-fi, fantasy a hororu. Na jediné akci se účastníci setkají s nevídaným množstvím herců, komiksových výtvarníků, spisovatelů a dalších umělců.

Pozvání na Comic-Con Prague 2021 přijal herec, režisér a producent Edward James Olmos. Nejvíce ho do podvědomí veřejnosti dostaly filmy Battlestar Galactica a Blade Runner a seriály Agenti S.H.I.E.L.D., Dexter a Miami Vice.

Dorazí i herec Hugh Quarshie, který je nejvíce spojován se snímky Star Wars: Epizoda I – Skrytá hrozba a Highlander.

Do Prahy se chystá rovněž herec Neal McDonough, kterého mnozí znají z filmů Star Trek VIII: První kontakt, Marvel One-Shot: Agent Carter nebo Batman: Útok na Arkham.

Pořadatelé také odtajnili jméno herečky Cary Buono, kterou si diváci pamatují jako Karen Wheeler v seriálu Stranger Things nebo Kelli Moltisanti ze seriálu Rodina Sopránů.

Festival navštíví i Crystal Reed, která se proslavila rolemi v seriálech Vlčí mládě, Gotham a Bažináč nebo komiksový výtvarník a herní grafik Francesco Gerbino. Aktuálně spolupracuje s Forced Perspective Comics a ilustruje a vytváří návrhy pro Sky Network.

Vstupenku na Comic-Con Prague jsou stále k dispozici od 690,- Kč.

V její ceně je zahrnutý nabitý program v 16 sálech a pódiích, včetně všech besed s hosty. Ke vstupence na festival si může fanoušek dokoupit jedinečný zážitek s oblíbenou hvězdou – fotografii či podpis do sbírky.

Ceny fotografií a autogramů se pohybují od 190 Kč v závislosti na vybrané hvězdě.

Druhý ročník Comic-Con Prague určitě proběhne. Pořadatelé nechtějí zarmoutit fanoušky a připravit je o tuto výjimečnou akci. Samozřejmě si uvědomují závažnost současné situace, a proto pracují s náhradními termíny. Pokud nebude možné akci uspořádat v únoru, proběhne v květnu.

Novinky a aktuality o akci můžete sledovat na webu a sociálních sítích, kam budou postupně přidávány nové podrobnější informace:

Hrdým partnerem akce je společnost LEGO se skvělou nabídkou stavebnic, které najdete na Mall.cz.

Partnerem je PlayStation. Vítej ve světě, který tě pohltí třeba při hře Marvel`s Spider-Man: Miles Morales na PlayStation 4 a PlayStation 5.

 

 

Články, které by tě mohly zajímat