Právě vysíláme

Po Londýně, Berlíně nebo Stockholmu se představení nového Honoru konalo v Praze!

12. října 2018 10:51
Po Londýně, Berlíně nebo Stockholmu se představení nového Honoru konalo v Praze!

Velkého uvedení Honor 8X na Pražském hradě se účastnili fanoušci a novináři z 25 evropských zemí
Krásná skleněná záda, a především neuvěřitelně velký displej okouzlil Prahu. Honor 8X se oficiálně představil na Pražském hradě, a to ve vší parádě. Na jeho představení dorazili fanoušci značky a novináři z 25 zemí Evropy. Je to vůbec poprvé co Honor regionálně představil nový telefon v Praze!

Je to fešák! Víte proč?

Zaprvé. Honor 8X se může pochlubit krásným designem. Má elegantní lesklá skleněná záda a bok zadní strany doplňuje stylový matný pruh. Navíc má neuvěřitelně jasné barvy. A to jak ta modrá a černá, ale jednoznačně i neskutečně parádní červená.

Zadruhé. Honor 8X má prostě velký displej, to se nedá popřít. Do těla o velikosti 160,4 x 76,6 x 7,8 mm se vměstnal displej o velikosti 6,5″ palce. Displej tak zabírá 91 % celé přední plochy, rámečky jsou tudíž minimální. Má moderní vykousnutí, ale komu se nelíbí, může ho softwarově odstranit a mít klasické rozložení.

Zatřetí. Udělá fešáka z tebe! Má totiž umělou inteligenci ve foťáku, a to i v předním selfie foťáku. Budete prostě krasavci na každé fotce. Umělá inteligence navíc rozpozná více než 500 scén v reálném čase a ve 22 kategoriích. Pozná, jestli fotíte jídlo, skupinu lidí, hory nebo třeba louku. A pozná dokonce, jestli fotíte psa nebo kočku! Podle toho pak parametry focení tak, aby byla výsledná fotka co nejlepší.

Honor 8X má taky pořádnou páru, protože je poháněný výkonným procesorem Kirin 710 a 4GB RAM. Všechny fotky, videa a soubory se vám navíc vejdou do 64GB nebo 128GB interní paměti. Komu by to bylo málo, může si paměť rozšířit o 256GB microSD kartu.

Honor to rozjel ve velkém!

Honor 8X byl představený jako první Honor telefon v Praze a stálo to za to. Španělský sál zaplnily stovky lidí, a to především fanoušků a novinářů z 25 zemí Evropy. Na akci se ukázali také známé osobnosti a ambasadoři značky. Nechyběla tedy Eva Samková, která je ambasadorkou Honoru už co pamatujeme. Překvapením na akci byla srbská halová mistryně světa v atletice a olympijská medailistka Ivana Španović, která bude ambasadorkou Honoru pro Srbsko a Černou Horu. K tomu všemu přidal Honor ještě ohlášení strategického partnerství s Red Bullem, který jde vstříc sloganu značky „For the brave“.

Honor 8X v Praze se ukázal v celé své kráse. Zjistěte o něm více na www.hihonor.cz. Honor 8X je k sehnání od 6 990 Kč, a to nejen online. Honor má totiž svůj první prodejní stánek v pražském OC Chodov! Ten otevírá v pátek 12.10. ve 14:30.

Články, které by tě mohly zajímat