Právě vysíláme

Horský resort Dolní Morava vstupuje do nové zimní sezony s řadou novinek

24. listopadu 2020 0:01
Horský resort Dolní Morava vstupuje do nové zimní sezony s řadou novinek

Jedno z nejprogresivnějších horských středisek v republice nezahálí a i v nadcházející zimní sezoně si resort ležící pod Králickým Sněžníkem připravil pro své návštěvníky novinky, které potěší všechny milovníky zimní zábavy.

Ještě pár dní večerní lyžování po celý rok k sezónní permanentce jen za tisícovku

Horský resort Dolní Morava zahájil předprodej celosezónních skipasů. Ve zcela novém e-shopu je do konce listopadu možné pořídit hned dva typy permanentek, a sice celosezónní skipas a celosezónní skipas s večerním lyžováním, které Dolní Morava letos nově zavádí.

Při nákupu sezónního skipasu získáváte večerní lyžování na celou sezónu za pouhých 1 000 Kč.

Stačí se pouze registrovat online v novém e-shopu a rovnou zakoupit výměnný lístek, který na pokladně u sjezdovky jednoduše proměníte za svůj celosezónní skipas.

Tuto zimu si na vás posvítíme

Hlavním lákadlem je bezesporu novinka v podobě večerního lyžování na sjezdovce Kamila. Přes půl kilometru dlouhá sjezdovka střední obtížnosti patří v resortu mezi vůbec nejoblíbenější, a právě proto se stala první vlaštovkou, která do areálu přinese lyžování pod umělým světlem. O dokonale osvětlenou pistu se postará 16 výkonných LED reflektorů rovnoměrně umístěných po obou stranách širokého svahu. Na večerní lyžování se mohou lyžaři těšit 4x do týdne, vždy v časovém intervalu od 18:00 do 21:00 hodin.

Delší a komfortnější

Řeč je o sjezdovkách, díky jejichž propojení je možné si na jeden zátah užít až 3,1 km dlouhý ojedinělý sjezd, který se svými parametry řadí mezi nejdelší v republice. Horní spojovací cesta si prošla během příprav na sezonu rozšířením, které z ní činí plnohodnotnou a bezpečně širokou sjezdovku. Zároveň bude opatřena novými bezpečnostními sítěmi, což ocení i rodiny s dětmi.

Ubytování přímo na sjezdovkách

Přímo na sjezdovkách situované horské apartmány a Wellness hotel Vista jsou letošním hitem pro milovníky zimní dovolené alpského standardu u nás. Skvělá gastronomie, vyhřáté wellness, do detailu vymazlené animační programy pro děti všeho věku a top zázemí lyžařské školy přímo u hotelu jsou namátkovým výběrem z mnoha důvodů, proč pro letošní zimu zvolit top zimní středisko Dolní Morava a Wellness hotel Vista.

Články, které by tě mohly zajímat